+31(0)475332176
info@ggformen.nl

Wintertijd

Wintertijd

Afgelopen weekend is de klok een uur teruggezet en is de wintertijd weer ingegaan. Dit past ook bij het weer. Het is nu echt herfst en de warme dagen zijn voorlopig voorbij. November doet zijn intrede en we bereiden ons langzaam voor op de feestelijke decembermaand. Het is tijd voor de donkere en gezellige dagen.

De herfst en de winter zijn de ideale seizoenen voor comfortabele kleding. Het modebeeld laat veel warme, wollen stoffen zien. Deze wat dikkere stoffen en materialen zijn zeer geschikt voor lange, slanke mannen. Er kan namelijk wat meer volume gecreëerd kan worden. Bijvoorbeeld door een wollen trui over een overhemd te dragen of een colbert over een trui. Een look die je momenteel veel ziet, is zelfs een combinatie van de drie genoemde kledingstukken. Dus een overhemd met een trui en daar overheen een colbert. Voor een zakelijke gelegenheid kun je er eventueel een stropdas bij dragen. Voor een meer casual gelegenheid maak je het geheel stijlvol af door er een sjaal aan toe te voegen.

Het is voor de lange man soms een uitdaging om bovenkleding en broeken te vinden die lang genoeg zijn. Gelukkig zijn er speciaal zaken die hierop inspelen, zoals G&G For Men.

Bovenkleding zoals overhemden, truien, vesten, colberts en jassen die extra lange mouwen hebben maar ook met een extra lange lijflengte. Het ziet er tenslotte niet zo charmant uit als je ‘water in de kelder hebt staan’. Zelf zie ik graag een broekspijp die tot op de rand van de schoen valt. De lange man gebruikt dan zijn lengte in zijn voordeel en maakt een krachtige indruk.

Ik verheug me op de komende maanden, want de mode biedt deze winter genoeg comfortabele mogelijkheden om er goed uit te zien.

Reageren