+31(0)475332176
info@ggformen.nl

Spannende contrasten

De rust is wedergekeerd na een zomer gevuld met vakanties, barbecues en terrasjes. De scholen zijn weer begonnen wat de regelmatig terugbrengt in menig gezin. Ook de grote sportevenementen zoals het Europese Voetbalkampioenschap, de Tour de France en Wimbledon zijn weer achter de rug. Op internationaal gebied houden Max Verstappen in de Formule 1 en de Champions League de gemoederen nog behoorlijk bezig.

Ondanks de prettige temperaturen waarvan we deze nazomer lang hebben mogen genieten, hangt inmiddels de herfst- en wintermode in onze winkel. Tijd om de garderobe aan te vullen met de nieuwe trends want die zijn er in overvloed. Het meest opvallend is de verandering in het kleurenpalet. Naast het vertrouwde zwart en de gebruikelijke donkere varianten van de blauw-, grijs- en groentinten zien we dit jaar veel camel en koper. Deze prachtige warme tinten zorgen voor opvallende combinaties. De spannende contrasten met het eerdergenoemde zwart, blauw, grijs en groen domineren dan ook het modebeeld voor het komende seizoen.

Qua snit en stijl zien we nog steeds veel prints. Vernieuwend in deze trend zijn de overhemden met prints van aparte ruitvormen. Ook zien we herinterpretaties van de meer bekende patronen. Broeken zijn uitgevoerd in rijke materialen en bieden veel comfort. Kenmerkend voor dit najaar en de winter zijn de verfijnde details, zoals de variaties in stiksels. Bij de jassen zie ik veel licht gewatteerde items. Nieuwe quiltpatronen en veel nieuwe printtechnologieën op de buitenste stoffen geven een heel nieuwe look.

 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek gerust onze winkel. Vanaf 1 oktober zijn wij op donderdag ook weer geopend voor de koopavond.