+31(0)475332176
info@ggformen.nl

Stropdas knopen

Stropdas knopen

 

Wist u dat er ook extra lange stropdassen verkrijgbaar zijn bij G&G For Men? Het knopen van een stropdas kan op verschillende manieren. Hieronder worden stapsgewijs drie veelgebruikte knopen getoond: de four-in-hand knoop, de half-windsor knoop en de windsor knoop. Na het knopen moet de punt van de stropdas op de broekriem vallen. Houdt hier rekening mee bij het bepalen van de lengte van de stropdas

Four-In-Hand

Half-Windsor

Windsor

Stropdas reinigen

Vlekken op een zijden stropdas kunt u verwijderen met behulp van wasbenzine. U kunt de das oprollen en een aantal minuten in een potje met wasbenzine onderdompelen. Vervolgens laat u hem drogen door hem op te hangen aan de punt van de smalle kant. Polyester stropdassen kunnen gereinigd worden met een fijn wasmiddel.

Natuurlijk kunt u uw stropdas ook door een stomerij laten reiningen!