+31(0)475332176
info@ggformen.nl

Ledûb

Shirtspecialist Ledûb levert overhemden ontstaan vanuit traditioneel vakmanschap die eigentijds, comfortabel, smaakvol en betaalbaar zijn voor de consument. Sprankelend design, aantrekkelijk, fris en ongecompliceerd met genoeg ruimte voor innovatie. Hierin mag de kwaliteit niet uit het oog verloren worden.Geïnspireerd door het leven, helpt Ledûb mannen zich te onderscheiden.

Bij G&G For Men Roermond voeren wij een grote collectie in verschillende mouwlengte. Korte mouw, lange mouw ( boordmaat 40 tot en met boordmaat 54 ) en extra lange mouw ( boordmaat 40 tot en met boordmaat 48 ). Ook bestaat de mogelijkheid voor maatwerk. Een uniek hemd door u zelf samengesteld.

Personal made by Ledub

Een overhemd door u zelf samengesteld! U bepaald hoe het overhemd eruit komt te zien. In onderstaand filmpje kunt u zien hoe het in zijn werk gaat. Stap voor stap stellen we uw hemd samen u heeft de regie wij geven advies. Of het nu voor een zakelijke, casual of feestelijke gelegenheid is u zult niemand met hetzelfde overhemd tegen komen. U bent uniek.